Animale Romania
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Animale Romania

Daca aveti intrebari, imagini sau povesti cu animalele dumneavoastra va rugam sa le postati aici!

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Motan agresiv

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Zyngga
Membru nou
Membru nou

Puncte : 18777
Reputatie : 0
Data de inscriere : 12/08/2014

Motan agresiv Empty
MesajSubiect: Motan agresiv   Motan agresiv EmptyMar Aug 12, 2014 12:06 pm

Avem un motan de 3 ani care nu a fost castrat pana acum si care nu iese din apartament decat pe timpul verii. Zilele acestea l-a atacat pe sotul meu cu o furie inimaginabila, maraind si scotand sunete guturale. L-a muscat si l-a zgariat pe brate si pe picioare, practic l-a umplut de sange, iar sotul meu a facut atacuri de panica. Am dus motanul la un cabinet veterinar unde a fost castrat si l-am adus a doua zi acasa. Cand a revenit acasa l-a urmarit din nou pe sotul meu, l-a pandit maraind si l-a atacat din nou in mod obsesiv. L-am dus din nou la cabinet si l-am lasat acolo pentru cateva zile ca sa i se faca un tratament cu un calmant si sa se linisteasca. L-am vizitat si am constatat ca este stresat si incordat. Cred ca este gata sa se repeada din nou la sotul meu. Aceasta reactie nu este legata in niciun fel de comportamentul sotului meu care il iubeste foarte mult, il mangaie si il rasfata. Nu stim ce sa mai facem cand il vom lua acasa din nou. Nu mai avem incredere in el. As vrea sa stiu cat timp dupa castrare mai poate avea un astfel de comportament agresiv. Am vrea sa stim la ce sa ne asteptam si ce sa mai facem.
Sus In jos
Fifi
Moderator
Moderator
Fifi

Puncte : 19071
Reputatie : 8
Data de inscriere : 31/07/2014
Varsta : 32

Motan agresiv Empty
MesajSubiect: Re: Motan agresiv   Motan agresiv EmptyMar Aug 12, 2014 2:44 pm

Numai la sotul tau reactioneaza astfel? Daca numai la el, e posibil, ca un copil, sa il vada ca pe o oaue neagra si sa il atace.
Totusi, as recomanda un tomograf, un ecograf, ceva mai multe investigatii pt a afla daca e 100% sanatos, pt ca agresivitatea lui poate degenera chiar si dintr-o tumoare pe creier(Doamne fereste).
Altfel, e posibil sa fie doar din cauza castrarii, pt ca l-ati castrat destul de tarziu. Nu stiu sa iti spun cat ar dura perioada asta, maxim o luna sa zicem ar fi suficient, n-o sa mai simta nimic in urma castrarii dupa, niciun simptom, absolut nimic.
Totusi, nu e bine ca il izolati, se simte singur si neajutorat. Ar fi bine daca l-atu lua inapoi in casa si ai incerca, din caz ca e agresiv doar cu sotul tau, sa ii separi pt o perioada.
Succes, sper sa te fi ajutat cumva si sa vii cu vesti bune Smile
Sus In jos
Zyngga
Membru nou
Membru nou

Puncte : 18777
Reputatie : 0
Data de inscriere : 12/08/2014

Motan agresiv Empty
MesajSubiect: Re: Motan agresiv   Motan agresiv EmptyMier Aug 13, 2014 7:18 am

L-am dat unei prietene si se pare ca la ea e mai calm.

T.C va rog
Sus In jos
Continut sponsorizat

Motan agresiv Empty
MesajSubiect: Re: Motan agresiv   Motan agresiv Empty

Sus In jos

Motan agresiv
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Animale Romania :: Animale :: Pisici-
Mergi direct la: